Terapeuti

Elena Deacu este pasionata de tehnica Bowen/Bowtech si iubeste oamenii. Are excelente competente de comunicare, relationare, empatie cu fiecare persoana in parte. Practica aceasta tehnica din 2010, perioada in care a obtinut rezultate minunate intr-o diversitate de afectiuni.

Elena Deacu a absolvit toate cursurile Academiei de Terapie Bowen din Australia si este membra in Asociatia Bowen A-Z Romania. A participat, la invitatia profesorului acreditat Andrew Zoppos, la predarea cursurilor pentru terapeuti Bowen in Romania. Se dezvolta continuu in aceasta tehnica, participand la alte seminarii si conferinte pentru Bowen/Bowtech cu traienr-i/speaker-i din intreaga lume.

Din dorinta de aprofundare permanenta a patologiei si de intelegere cat mai detaliata a anatomiei si fiziologiei corpului uman, Elena Deacu a absolvit cursurile Scolii de Masaj Dragomir ca tehnician maseur, cursuri ce includ masaj medical si de relaxare, reflexoterapie, electroterapie, apiterapie, balneoterapie.

Elena Deacu are competente in dezvoltare personala (absolventa a cursurilor pentru Consilier de Dezvoltare Personala tinute de Asociatia Phoenix CCDU) si in tehnici de eliberare emotionala (Emotional Freedom Techniques – EFT, absolventa a cursurilor pentru terapeuti). In noiembrie 2016 a absolvit cursul Matrix Reimprinting sustinut la Bucuresti de inventatorul tehnicii, Karl Dawson.

In prezent urmeaza cursurile pentru asistent medical generalist la Scoala Postliceala Sanitara Vita.

Istoricul educational include si un MBA absolvit la Tiffin University, USA, pe perioada anterioara celei de terapeut, perioada in care, timp de 10 ani, a coordonat cu succes diverse business-uri.

 

Alexandra Crina Chiriac a înțeles efectele benefice ale terapiei Bowen în momentul în care avea mai multă nevoie de un suport fizic și moral pentru a se susține. Această tehnică, atât de ușor accesibilă și atât de puțin invazivă, cu un spectru larg de proceduri ce pot fi aplicate pentru aproape orice afecțiune, i-a stârnit curiozitatea pentru a înțelege mecanismul de funcționare la nivel fizic, emoțional și psihic. Astfel, a urmat cursurile Academiei de Terapie Bowen, clasa profesorului Andrew Zoppos, dorind să își însușească toate cunoștințele necesare pentru a practica terapie la rândul ei.

Deși, în mod aparent, domeniul ar fi unul nou, lucrul cu oamenii și mai ales oferirea unui suport se circumscriu parcursului profesional al Crinei de până acum. Explorarea unor domenii noi a reprezentat o provocare permanentă provenită din dorința de perfecționare și autodepășire.

Abilitățile personale de comunicare coroborate cu dorința pentru cunoaștere i-au permis ocuparea unor poziții diverse în cadrul companiilor în care a activat, acoperind un spectru larg de activități: consultanță, cercetare, formare profesională, editare de manuale de specialitate, realizarea de standarde ocupaționale pentru anumite ocupații.

Dorința Crinei Chiriac de a se specializa în terapia Bowen și de a o practica este o consecință pe cât de naturală pe atât de evidentă a efectelor pe care le-a resimțit și a restaurării stării de bine de care oricine are dreptul să beneficieze. Eleganța ei constă în însăși simplitatea care o caracterizează.

 

Elisabeta Copehagen  practica terapia Bowen si alte terapii complementare datorita iubirii fata de oameni. Ea insasi beneficiara acestei terapii cu cativa ani in urma, a cautat si cauta in continuare sa gaseasca esenta in lucrurile simple, iar tehnica Bowen este o astfel de terapie.

Dorinta Elisabetei de a se implica mai activ in privinta sanatatii si fericirii oamenilor a venit ca urmare a experientei de relationare cu persoane din vaste domenii de activitate si dorinta sufleteasca de a se pune in slujba celorlalti si de a-I ajuta ori de cate ori este solicitata.

Cei 11 ani de experienta in domeniul financiar au condus atat la prosperitatea afacerii clientilor, cat si la dezvoltarea pe plan personal a tehnicilor de comunicare, simultan cu dobandirea rabdarii, empatiei si atentiei la detalii.

Elisabeta Copenhagen este o fire sincera si deschisa, este orientata spre motivarea celorlalti in atingerea potentialului, consolidand armonia si echilibrul intre trup-minte-suflet.

Perfectionarea competentelor profesionale reprezinta pentru Elisabeta un proces continuu, in urma caruia a obtinut calificari in domeniul resurselor umane si dezvoltarii personale, inclusiv cele de Terapie Bowen ale Academiei de Terapie Bowen din Australia, desfasurate in Romania.

 

Ilie Oprea, specialist în tehnica Bowen, dar și în alte tehnici complementare, este animat de o dorință continuă de a se implica și de a încerca să ajute în rezolvarea problemelor oamenilor, săritor din fire și serios în modul de abordare, cu o deosebită atenție pe care o acordă uneori unor amanunte aparent neimportante.

Fiind pasionat de cunoaștere în domenii de graniță ale științei, îmbină rigoarea dată de experiența acumulată în funcții importante pe care le-a deținut în cadrul unor companii cu extindere națională, cu o  tenacitate care de multe ori l-a dus la obținerea de rezultate chiar în situații în care ceilalți nu mai vedeau vreo rezolvare.

Ilie Oprea a urmat cursurile Academiei de Terapie Bowen din Australia la sucursala din București, clasa profesorului Andrew Zoppos.

Reclame