Terapeuti

Elena Deacu este pasionata de tehnica Bowen/Bowtech si iubeste oamenii. Are excelente competente de comunicare, relationare, empatie cu fiecare persoana in parte. Practica aceasta tehnica din 2010, perioada in care a obtinut rezultate minunate intr-o diversitate de afectiuni.

Elena Deacu a absolvit toate cursurile Academiei de Terapie Bowen din Australia si este membra in Asociatia Bowen A-Z Romania. A participat, la invitatia profesorului acreditat Andrew Zoppos, la predarea cursurilor pentru terapeuti Bowen in Romania. Se dezvolta continuu in aceasta tehnica, participand la alte seminarii si conferinte pentru Bowen/Bowtech cu speaker-i din intreaga lume.

Din dorinta de aprofundare permanenta a patologiei si de intelegere cat mai detaliata a anatomiei si fiziologiei corpului uman, Elena Deacu a absolvit cursurile Scolii de Masaj Dragomir ca tehnician maseur, cursuri ce includ masaj medical si de relaxare, reflexoterapie, electroterapie, apiterapie, balneoterapie.

Elena Deacu are competente in dezvoltare personala (absolventa a cursurilor pentru Consilier de Dezvoltare Personala tinute de Asociatia Phoenix CCDU) si in tehnici de eliberare emotionala (Emotional Freedom Techniques – EFT, absolventa a cursurilor pentru terapeuti). In noiembrie 2016 a absolvit cursul Matrix Reimprinting sustinut la Bucuresti de inventatorul tehnicii, Karl Dawson.

In prezent urmeaza cursurile pentru asistent medical generalist la Scoala Postliceala Sanitara Vita.

Istoricul educational include si un MBA absolvit la Tiffin University, USA, pe perioada anterioara celei de terapeut, perioada in care, timp de 10 ani, a coordonat cu succes diverse business-uri.

 

Mihaela Doru a început în anul 2008 activitatea de terapeut din dorința de a-și ajuta semenii. S-a specializat din 2010 în terapiile Bowtech și Rejuvance, oferind astfel celor interesați o abordare holistică pentru problemele lor de sănătate.

Având rezultate reale în vindecarea și ameliorarea unor variate tipuri de suferințe, Mihaela Doru manifestă o preocupare permanentă pentru perfecționarea și îmbogățirea cunoștințelor sale, care au ajutat de-a lungul anilor nenumarați bolnavi să-și regăsească starea de sănătate.

 

Ilie Oprea, specialist în tehnica Bowen, dar și în alte tehnici complementare, este animat de o dorință continuă de a se implica și de a încerca să ajute în rezolvarea problemelor oamenilor, săritor din fire și serios în modul de abordare, cu o deosebită atenție pe care o acordă uneori unor amanunte aparent neimportante.

Fiind pasionat de cunoaștere în domenii de graniță ale științei, îmbină rigoarea dată de experiența acumulată în funcții importante pe care le-a deținut în cadrul unor companii cu extindere națională, cu o  tenacitate care de multe ori l-a dus la obținerea de rezultate chiar în situații în care ceilalți nu mai vedeau vreo rezolvare.

Ilie Oprea a urmat cursurile Academiei de Terapie Bowen din Australia la sucursala din București, clasa profesorului Andrew Zoppos.

Anunțuri