La o sedinta de terapie

logo-2 Bine ai venit la o sedinta de terapie Bowen!

Ne-am gandit sa iti oferim cateva repere legate de ce ar trebui sa astepti la prima sedinta de terapie, iar apoi iti vom detalia ce se intampla la urmatoarele.

Prima intalnire

Te felicitam ca ai ales sa iti oferi aceasta terapie. Te va unge la suflet! 🙂

Prima intalnire cuprinde si primul contact in care este important sa ne cunoastem, sa analizam ce probleme ai si ce doresti sa obtii la finalul tratamentului. Noi completam un formular de evaluare, care va fi semnat de tine la final si in care iti vei da acordul de a primi aceasta terapie.

In aceasta perioada te vom invita sa bei un pahar mic cu apa, deoarece este necesar ca muschii, tendoanele, ligamentele pe care vom face miscarile Bowen sa fie suficient hidratate.

Iti vom explica in ce consta terapia Bowen, cum actioneaza, ce si cum ne poate „vorbi” corpul tau in timpul si dupa terapie, ce iti este recomandat sa eviti in perioada in care alegi sa primesti aceasta terapie, cat dureaza o sedinta, in ce conditii se aplica terapia si de ce acestea sunt necesar.

Urmeaza intrebarile tale si raspunsurile noastre pentru fiecare dintre ele.

Apoi te invitam intr-una din salile cu paturi si iti vom explica pozitia in care este necesar sa te asezi pe pat.

Te rugam sa te imbraci lejer, deoarece facem apasarile prin haine. In cazul in care haina nu corespunde efectuarii unui tratament eficient, te vom ruga sa o ridici sau scoti, in functie de situatie. Pe intreaga perioada a terapiei vei fi acoperit.

Incepem terapia, care poate dura intre 30 min si 60 minute, timp in care vei sta in liniste, fara a fi deranjat de telefoane sau alte dispozitive. De altfel noi oferim un spatiu de terapie fara aparatura electro-magnetica.

Vom schimba cateva cuvinte cat timp esti pe pat, pentru a sti cum lucreaza corpul tau.

La finalul sedintei te ridici de pe pat in momentul in care esti anuntat ca s-a incheiat sedinta, in pozitia in care vei fi sfatuit.

Mai discutam cateva minute, apoi facem programarea pentru urmatoarea sedinta, de obicei peste aproximativ 7 zile.

La sedinta urmatoare vom sta de vorba la inceput, cateva minute, pentru a trece in revista ceea ce simti ca s-a intamplat in corp de la ultima sedinta pana in prezent. Apoi vei bea un pahar cu apa si te vei aseza pe pat pentru sedinta de terapie.

Numarul de sedinte necesar se adapteaza la nevoile fiecaruia, in functie de afectiune si scopul pe care il doreste fiecare a fi atins.

cropped-logo-1.jpg

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s