Bebelusi si gravide

logo-2Bowen pentru bebelusi

Copilul tau are colici sau varsa in jet? Este nelinistit, nu poate dormi sau se constipa? O tehnica foarte eficienta si in acelasi timp surprinzator de simpla este Terapia Bowen pentru bebelusi.

Aceasta este folosita cu succes pentru tratarea unei varietati de afectiuni precum indigestie, colici, constipatie, reflux si alte afectiuni ale bebelusului.

Terapia Bowen pentru bebelusi consta in cateva miscari foarte simple, blande ce se efectueaza pe spatele si burtica bebelusului cu scopul eliberarii de stresul provocat la nastere si crearii starii de calm. Nu este masaj pentru bebelusi!

Terapia Bowen pentru bebelusi lucreaza prin reechilibrarea sistemului nervos si vindecarea bolii/ indispozitiei, nu doar ameliorearea simptomelor.

logo-2Bowen pentru gravide si lehuze

Terapia Bowen are un rol foarte important in sanatatea femeii, atat in timpul sarcinii, cat si inainte si dupa nastere.

Pe masura ce coloana vertebrala isi modifica pozitia (curburile) datorita modificarii centrului de greutate, apar diverse probleme si ulterior afectiuni specifice. Durerile spontane aparute in timpul sarcinii dispar aproape instantaneu in urma aplicarii terapiei Bowen (sau Bowtech), in acelasi timp fiind foarte relaxanta pentru mama.

Atentie! Terapia Bowen se aplica femeilor gravide la cerere, ori de cate ori au nevoie (sunt proceduri specifice)!

Cele mai intalnite afectiuni in timpul sarcinii sunt:

 • dureri de spate
 • sciatica
 • dureri de picioare
 • dureri de cap
 • oboseala
 • ameteli
 • probleme de respiratie
 • arsuri
 • slabiciune
 • modificari ale bazinului
 • modificari ale perineului
 • modificari hormonale

De cele mai multe ori pacientele insarcinate care primesc tratament Bowen  nasc mai usor si au copii mai linistiti.

Asemeni apasarilor pentru bebelusi, miscarile pentru gravide sunt la fel de blande si simple, ajutand la relaxarea profunda a mamei si copilului.

Dupa nastere, terapia Bowen ajuta proaspata mamica sa isi revina rapid atat fizic, cat si emotional, putandu-se bucura de aceste momente unice in viata.

Tehnica Bowen este o terapie holistica, ce se bazeaza pe declansarea capacitatii de auto-vindecare a propriului nostru corp. Suntem fiecare in parte individualitati unice, deci si afectiunile de care suferim pot sa se manifeste diferit. Exista insa un medic care stie exact ce este in neregula si unde este localizata cauza problemelor – doctorul interior! Prin aplicarea miscarilor specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite locatii precise de pe corp, trezim “Doctorul Interior” care preia comanda si incepe procesul de vindecare!

cropped-logo-1.jpg

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s